Mascara Tips & Tricks

Lookbook

Utforska 5 unika looks med inspiration till nya tekniker och stilar!

Alisha

Ljusare färg inåt ögonvrån ger illusionen av större, öppnare ögon samtidigt som de yttre skuggorna definierar. Jordnära och naturliga nyanser som Liar och Lasting passar perfekt för looks som ska sträcka sig från morgon till kväll.

Emelie

Du kan förvandla våra ögonskuggor till eyeliners genom att blanda dem med setting spray eller en mixing medium. Applicera med en tunn pensel för graphic liner och lägg en ljusare skugga undertill för extra effekt.

Hodan

En färgglad ögonskugga är en perfekt accessoar till en svart outfit. Testa att applicera Longing över hela ögonlocket, med mörkare, tunna linjer längs franslinjen och vingen. Du kan också blanda våra skuggor för olika nyanser.

Maria

Vem känner sig inte som en Hollywood-stjärna i en smoky cat-eye? Variera det svarta med bruna nyanser för mer djup, och våga skugga utanför globlinjen för en mer dramatisk effekt. Ljusa färger i mitten öppnar upp blicken.

Becca

Vår Natural Mascara ger dig den perfekta "Girl Next Door"-looken. Bygg volym och längd genom att låta lagren torka mellan appliceringarna. Prova även den subtila skuggan Logic för diskret definition och värme.

Let's get LOWD

 • Mångsidiga produkter

  Vi har skapat mångsidiga produkter för våra kunder och för miljön. Våra ögonskuggor fungerar exempelvis lika bra som highlighter och faux freckles! På så sätt kan du experimentera fritt med våra produkter och olika looks.

 • Följ med

  Få tips och tricks om våra produkter genom att följa oss på Instagram, TikTok och YouTube.

  Glöm inte tagga oss med #BELOWD så vi kan boosta dig!

 • Vi finns här för dig

  Har du några frågor som inte täcks på våra kanaler? Kontakta oss gärna – vi finns här för att hjälpa dig!

  Mejla oss